INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Fusion under ECIT Services A/S som er det nye navn
29-06-2018
ECIT SERVICES A/S bliver et nyt fusioneret selskab mellem NK Løn og Regnskab A/S og Matin Partners A/S. Hermed afslutter Matin Partners A/S en ære som selvstændigt selskab siden 1998, men forsætter den positive udvikling overfor sine kunder. Sammenlægningen betyder, at kunderne vil opleve en stærk og vækstfokuseret servicevirksomhed indenfor løn og regnskab med 30-35 konsulenter og medarbejdere fra kontorerne i Smørum, Kgs. Lyngby og Bornholm.
Læs hele nyheden
Samarbejde øges
01-05-2018
Matin Partners har øget samarbejdet med NK Løn og Regnskab A/S som er søsterselskab i ECIT Group. Hermed tilvejebringes flere ressourcer og kompetencer over for kunder. Flere af vore kunder har allerede fået glæde af samarbejdet.
Læs hele nyheden
Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

​Hvad siger andre om os?

Henrik Jeppesen - Partner i designvirksomheden Attention Design ApS:

Matin ved, hvad banken lægger vægt på, så der kan sikres kapital til udvikling og drift.

”For en vækstvirksomhed som vores, er det altafgørende, at vi kan give vores bank et på samme tid enkelt, solidt og troværdigt overblik over virksomhedens økonomi, likviditet og potentiale. Matin ved, hvad banken lægger vægt på, og hvad der i sidste ende betyder, at de kan sikre os kapital til udvikling og drift. Samtidig forholder Matin sig kritisk til alle elementer i vores virksomhed – de vil se dokumentation og have skudsikre argumenter. Det styrker vores fundament samtidig med, at vi kan give banken én grund mere til at stole på de oplysninger, de får fra Matin!”

Jan Simonsen - Partner i patentbureauet Inspicos A/S:

Matin udviklede forretnings­planen, som sikrede virksomheden startkapital fra banken.

 

"Da vi grundlagde vores virksomhed for godt 10 år siden, udviklede Matin vores forretnings­plan, som sikrede os startkapital fra banken. I dag fungerer Matin i praksis som vores økonomiafdeling – både hvad angår strategisk sparring, budgettering og dagligt bogholderi, løn og lignende. Mange processer er automatiserede, og da vi samtidig trækker på Matins samlede kompetencer efter behov, får vi dækket et bredt spektrum af økonomi- og regnskabsfunktioner for relativt få penge."

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk