INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

​Kundens fordele

​Matin Partners har en bred vifte af kompetencer, repræsenteret i sine konsulenter og i sit netværk. Dette kompetenceudvalg er en af de væsentligste fordele ved at vælge Matin Partners som samarbejdspartner.

Forskellige opgaver kræver forskellige kompetencer. Derfor vil I som kunde i Matin Partners opleve at der stilles et team til rådighed til løsning af opgaven. Afhængig af kompleksiteten og størrelsen på opgaven vil dette team variere i størrelse. Vi sammensætter teamet på en måde så alle relevante kompetencer kommer i spil så opgaven løses bedst muligt under hensyntagen til pris.

Det er vores erfaring, at denne sammensætning giver de bedste og mest fleksible løsninger. Vi påstår, at vi har de nødvendige kompetencer til at løse de fleste opgaver inden for vort arbejdsområde.

Opgaverne løses fra vort kontor eller ude hos Jer - afhængig af jeres behov.

Et godt samarbejde skabes gennem en god kommunikation. Vi tager altid initiativ med kunden til at aftale planlægningen, så vi sikrer den aftalte kvalitet i opgaveløsningen og rettidig levering. Ude hos jer aftaler vi tidsterminerne for tilstedeværelse samt for aflevering af opgaverne.

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk