INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Fusion under ECIT Services A/S som er det nye navn
29-06-2018
ECIT SERVICES A/S bliver et nyt fusioneret selskab mellem NK Løn og Regnskab A/S og Matin Partners A/S. Hermed afslutter Matin Partners A/S en ære som selvstændigt selskab siden 1998, men forsætter den positive udvikling overfor sine kunder. Sammenlægningen betyder, at kunderne vil opleve en stærk og vækstfokuseret servicevirksomhed indenfor løn og regnskab med 30-35 konsulenter og medarbejdere fra kontorerne i Smørum, Kgs. Lyngby og Bornholm.
Læs hele nyheden
Samarbejde øges
01-05-2018
Matin Partners har øget samarbejdet med NK Løn og Regnskab A/S som er søsterselskab i ECIT Group. Hermed tilvejebringes flere ressourcer og kompetencer over for kunder. Flere af vore kunder har allerede fået glæde af samarbejdet.
Læs hele nyheden
Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

Ledelsesrapportering

Ledelsesrapportering handler i bund og grund om at give ledelsen et praj om, hvordan virksomheden har det. Er den sund og rask? Det kan vi hos Matin Partners hjælpe jer med at få svar på. Med vores controlling​program følger regnskabsføringen, så vi får alle relevante oplysninger med, når der skal rapporteres til ledelsen.

Når vi står for ledelsesrapportering i diverse virksomheder, støder vi af og til ind i problematikken omkring, at der i virksomheder bliver rapporteret på statusdagen. Lige netop på denne dag, er der ikke altid tid til det store afstemningsarbejde. I denne forbindelse anvender vi​Smart close​- det vil sige, at vi udarbejder den primære del af regnskabsafslutningen før måneden afsluttes. For den resterende del af måneden foretages en opfølgning efter vores Smart close-program.

Mere information om ledelsesrapportering

Vi holder til i Lyngby nord for København og arbejder for små og større virksomheder i dette område, og hvor der ellers måtte være brug for vores assistance indenfor ledelsesrapportering.

Ønsker du at vide mere om, hvad Matin Partners kan tilbyde din virksomhed i forbindelse med ledelsesrapportering, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.70 27 85 80.

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk