INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Fusion under ECIT Services A/S som er det nye navn
29-06-2018
ECIT SERVICES A/S bliver et nyt fusioneret selskab mellem NK Løn og Regnskab A/S og Matin Partners A/S. Hermed afslutter Matin Partners A/S en ære som selvstændigt selskab siden 1998, men forsætter den positive udvikling overfor sine kunder. Sammenlægningen betyder, at kunderne vil opleve en stærk og vækstfokuseret servicevirksomhed indenfor løn og regnskab med 30-35 konsulenter og medarbejdere fra kontorerne i Smørum, Kgs. Lyngby og Bornholm.
Læs hele nyheden
Samarbejde øges
01-05-2018
Matin Partners har øget samarbejdet med NK Løn og Regnskab A/S som er søsterselskab i ECIT Group. Hermed tilvejebringes flere ressourcer og kompetencer over for kunder. Flere af vore kunder har allerede fået glæde af samarbejdet.
Læs hele nyheden
Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

Løn & lønSERVICE

Ønsker I i jeres virksomhed hjælp til lønnen, så kan vi tilbyde Matin Lønservice. Vores lønafdeling i Smørum varetager lønadministration for en lang række små som store virksomheder. Mange af vores kunder har base i Lyngby og omkring København, men vi tager naturligvis også kunder ind fra resten af landet.

Lad os stå for lønnen - så undgår I ikke blot fejl, I kommer også til at kunne udnytte personaleressourcerne til fulde, så de ansatte kan koncentrere sig om virksomhedens kerneområder i stedet for løn.

Korrekt og rettidig løn

Matin Lønservice er en optimal ydelse for virksomheder, der gerne vil outsource alt, hvad der drejer sig om løn. Vi sørger altid for at benytte sikre og pålidelige systemer, så alle ansatte får korrekt løn samt til tiden.

Ønsker du yderligere oplysninger om vores lønservice, kan du klikke her.

Mangler I en HR-afdeling?

Udover området løn tager vi også gerne hånd om opgaver i forbindelse med personaleressourcer også kaldet HR. Læs mere her, eller kontakt os for yderligere information.

Kontakt os på telefon 70 27 85 80, vi ser frem til at høre fra jer omkring løn.

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk