INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

regnskabsservice

Matin Partners tilbyder regnskabsservice for virksomheder i flere brancher. De fleste ved, at regnskabsføring er en nødvendighed, da der findes en række lovgivningsmæssige krav, man skal leve op til. Regnskabsføring kan være en uoverskuelig opgave for en virksomhed, der hellere vil koncentrere ressourcerne om virksomhedens kerneprodukt. Netop derfor har du muligheden for at outsource denne del og lade os stå for din regnskabsservice.

Ved at få os til at varetage regnskabsservicen sikrer I jer i virksomheden, at de regnskabsmæssige opgaver bliver løst efter forskrifterne. Ofte er denne løsningsmodel billigere end ansættelse, da outsourcing er baseret på den direkte tidsanvendelse.

Regnskab​

Moms og afgifter​

Arbejdsgiver​

Skat

Selskab m.m.​

Dialog og regnskabsservice

Som jeres professionelle regnskabspartner sørger vi naturligvis for at sikre en dialog mellem os og jer, så I ved, at I er i trygge hænder, når vi står for jeres regnskabsservice.

Vores kontor ligger i Lyngby nord for København. Vi varetager regnskabsservice i disse områder og sågar også for virksomheder andre steder i landet.

Ønsker i at høre mere om vores referencer indenfor regnskabsservice, så kontakt os på telefon 70 27 85 80 eller e-mail info@matin.dk

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk