INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

​Revisor Matin Partners

Ved Matin Partners ApS vil vi gerne være din foretrukne revisor. Vi arbejder med revisionsopgaver for virksomheder og har stor erfaring med alt inden for faget.

Vi arbejder både for store og små virksomheder, og vi kan både hjælpe med råd og vejledning samt direkte assistance.

Vores arbejde som din revisor

Når du vælger at gøre os til din revisor, kan vi lave en skræddersyet løsning, der matcher dine specifikke ønsker og behov.

Som erfaren revisor kan vi stå for alt lige fra råd og tips til konkret assistance i forbindelse med virksomheders årsregnskaber og selvangivelser.

Vi kan gennemgå virksomhedens bogføring for skattemæssige transaktioner, således at alle indkomster og fradrag selvangives korrekt over for Skat.

Desuden kan vi som din revisor også tage os af virksomhedens bogføring og moms, så problemstillinger løses og indberetninger sker smertefrit og uden fejl. Som en erfaren revisor har vi også opbygget tætte samarbejdspartnere, der kan hjælpe, hvis der skulle opstå særlige skatte- og revisionsopgaver.

Vi tilbyder altid vores professionelle service til konkurrencedygtige priser, og det er altid op til dig, præcis i hvilket omfang du ønsker vores hjælp.

Gør os til din revisor allerede i dag

Udover alt vores arbejde som revisor tilbyder vi også en masse andre ydelser i forbindelse med bogføring for virksomheder. For mere information om vores arbejde eller for at gøre os til din revisor bedes du kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf.: 70 27 85 80 eller skrive en mail til: info@matin.dk

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk