INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Fusion under ECIT Services A/S som er det nye navn
29-06-2018
ECIT SERVICES A/S bliver et nyt fusioneret selskab mellem NK Løn og Regnskab A/S og Matin Partners A/S. Hermed afslutter Matin Partners A/S en ære som selvstændigt selskab siden 1998, men forsætter den positive udvikling overfor sine kunder. Sammenlægningen betyder, at kunderne vil opleve en stærk og vækstfokuseret servicevirksomhed indenfor løn og regnskab med 30-35 konsulenter og medarbejdere fra kontorerne i Smørum, Kgs. Lyngby og Bornholm.
Læs hele nyheden
Samarbejde øges
01-05-2018
Matin Partners har øget samarbejdet med NK Løn og Regnskab A/S som er søsterselskab i ECIT Group. Hermed tilvejebringes flere ressourcer og kompetencer over for kunder. Flere af vore kunder har allerede fået glæde af samarbejdet.
Læs hele nyheden
Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

​Scalerbart

Vort koncept gør det muligt, at vi kan løse jeres opgaver selv om jeres virksomhed vokser. I de situationer udvider vi blot vort team, så flere ansvarsområder dækkes og kompetencer kommer i spil.

Omvendt er det også den anden vej, hvor vi blot kan indskrænke ressourcerne. Konceptet skaber dynamik og tilgængelighed, så jeres økonomifunktion altid vil være bemandet - sygdom, ferie og anden fravær forhindrer jer ikke i at være operationelle.

Selv om vi ikke er til stede fysisk hver dag hos jer, er vi aldrig længere væk end et telefonopkald, SMS eller e-mail. Vi tilstræber altid at være i nær kontakt med vore kunder, så der kan træffes de nødvendige beslutninger om økonomi. 

Skaleringen sker reelt i 4 trin, som der kan kombineres fra:

  • Outsourcing basic - kom igang med dit regnskab for mindre virksomheder.
  • Outsourcing+ - når tallene skal anvendes aktivt i virksomhedens styring
  • Outmanagement - når rapporteringen alene ikke er nok - ledelsessparring kan give gevinster.
  • Help - når tiden bliver et problem, står vi klar med et team til løsning af hasteopgaver.

Vi tilbyder operationelle løsninger indenfor administration og regnskab, hvor udvalgte opgaver outsources til os. Det kan være bogføring, fakturering, cash management, løn m.m. som basic eller udvidet/outsourcing+ med rapportering af økonomiske nøgletal til virksomhedens ledelse.

Outsourcing kan udvides med tilknytning af en konsulent, der på deltid indgår i virksomhedens ledelse fx ledermøder, sparringspartner til direktør eller bestyrelse. Det kalder vi "outmanagement".

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk