INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Fusion under ECIT Services A/S som er det nye navn
29-06-2018
ECIT SERVICES A/S bliver et nyt fusioneret selskab mellem NK Løn og Regnskab A/S og Matin Partners A/S. Hermed afslutter Matin Partners A/S en ære som selvstændigt selskab siden 1998, men forsætter den positive udvikling overfor sine kunder. Sammenlægningen betyder, at kunderne vil opleve en stærk og vækstfokuseret servicevirksomhed indenfor løn og regnskab med 30-35 konsulenter og medarbejdere fra kontorerne i Smørum, Kgs. Lyngby og Bornholm.
Læs hele nyheden
Samarbejde øges
01-05-2018
Matin Partners har øget samarbejdet med NK Løn og Regnskab A/S som er søsterselskab i ECIT Group. Hermed tilvejebringes flere ressourcer og kompetencer over for kunder. Flere af vore kunder har allerede fået glæde af samarbejdet.
Læs hele nyheden
Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

Moms og lønsumsafgift

I forbindelse med etablering hjælper vi virksomheder med registrering for moms og lønsumsregistrering. Desuden er der krav om branchekode, der kan suppleres med bibranchekode. Koderne bestemmer om der også skal registreres for andre afgifter, vin, sodavand, sukker, m.m.

 

I Danmark skal din virksomhed momsregistreres hvis den årlige omsætning overstiger 50.000 DKK.

 

I forbindelse med regnskabsopgaver kommer vi tæt på momsreglerne. Vi håndterer momsbehandlingen løbende gennem bilagene og kontoplanen. Når der er frist til momsangivelse udarbejder vi forslag til opgørelse, som kommunikeres til virksomheden. I den forbindelse er det vor standard at udarbejde momskontrol med afstemning af moms samt sandsynlighedstest. Moms er generelt 25% i Danmark, men flere omkostningstyper som hotel, repræsentation, personalegoder, beregnes med en anden sats ligesom der er omkostninger, der ikke kan fratrækkes moms fx visse personaleudgifter.

 

Desuden håndterer vi moms vedrørende udenlandske transaktioner, hvor der er specielle angivelseskrav. Generelt er der ikke moms på import at varer fra EU, men de skal indberettes særskilt. Også på dette område er der undtagelser, som vi håndterer på kundens vegne.

 

I virksomheder som er registreret for lønsumsafgift udarbejder vi opgørelse for afgiftsgrundlaget på grundlag af virksomhedens lønudbetaling. 

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk