INFO & KONTAKT ⏩

Konsulent​

Iværksætter

Andre erhverv

Industri​

Entreprenør

Fusion under ECIT Services A/S som er det nye navn
29-06-2018
ECIT SERVICES A/S bliver et nyt fusioneret selskab mellem NK Løn og Regnskab A/S og Matin Partners A/S. Hermed afslutter Matin Partners A/S en ære som selvstændigt selskab siden 1998, men forsætter den positive udvikling overfor sine kunder. Sammenlægningen betyder, at kunderne vil opleve en stærk og vækstfokuseret servicevirksomhed indenfor løn og regnskab med 30-35 konsulenter og medarbejdere fra kontorerne i Smørum, Kgs. Lyngby og Bornholm.
Læs hele nyheden
Samarbejde øges
01-05-2018
Matin Partners har øget samarbejdet med NK Løn og Regnskab A/S som er søsterselskab i ECIT Group. Hermed tilvejebringes flere ressourcer og kompetencer over for kunder. Flere af vore kunder har allerede fået glæde af samarbejdet.
Læs hele nyheden
Superskarpe rapporter giver gennemsigtig økonomi
20-06-2017
Nye rapportskabeloner giver bedre overblik over din indtjening ...
Læs hele nyheden
Papirløst regnskab - DMB
10-05-2017
Tag billede af dine bilag med din smartphone - indsend enkelt til e-conomic
Læs hele nyheden
Tendenser - moms
19-04-2017
Nye momsregler kræver stigende indberetning fra virksomhederne ...
Læs hele nyheden
Iværksætterselskab fortsat en god mulighed
08-02-2017
Kom i gang for 1 DKK ...
Læs hele nyheden

Om rådgivning

Du har som virksomhedsejer eller direktør behov for at få vendt din økonomiske situation og muligheder. Med udgangspunkt i din nuværende situation rådgiver vi dig om muligheder og risici vedrørende relevante strategier. Vi anvender et rådgiverkoncept, som sikrer at alle sten vendes på en meget enkel måde.

Rådgivning

Vi rådgiver om alle økonomiske spørgsmål.

Ved opstart af virksomheder rådgiver vi iværksættere omkring deres kapitalbehov - hvilke investeringer skal foretages før indtægterne bliver store nok til af kunne klare driften - hvordan finansieres underskuddet? Banken, indskudskapitalen eller investorer. Hvordan tilrettelægges en tidsbesparende administration med brug af enkle systemer?

Ved vækstvirksomheder rådgiver vi omkring opgørelsen af de kapitalbehov, der skal til for at iværksætte en ny forretningsaktivitet, men også hvordan finansieringen kan ske med lånekapital fra bank og Vækstfond, men også fra investorer. Ofte deltager vi i møderne med virksomheden og finansieringskilderne, hvor vi er med indtil der er fundet en løsning.

I den løbende drift er der behov for ledelsessparring om status for virksomhedens økonomi samt fremtidige initiativer og konsekvenser. Hvordan holder budgetterne og hvilke likviditetsforecast er foranstående? Ofte kan det være kompleks viden der skal til for at tolke rapporteringen med realiserede tal i forhold til det opdaterede budget, man som ledelse kigger på.

Desuden rådgiver vi også om selskabsforhold, etablering af partnerskaber samt juridisk service vedrørende kontraktforhold.

Matin Partners A/S / / Diplomvej 372 st, 2800 Kongens Lyngby / / Tlf: (+45) 70 27 85 80 / / CVR: 21490695 / / E-mail: info@matin.dk